Tihanyi eladó ázak az Ófaluban, kikötőhöz közel igényes ház Tihanyban, panorámás tihanyi eladó ingatlan, panorámás telek az Óvárban eladó, nyaraló Tihanyban eladó ár alatt
  mobil: +36 70 6808 265 info@alfaingatlan.hu  

Balatonfüred, Balatonakali eladó új lakások ALAFINGATLAN
Balaton-felvidék BALATONFÜRED Vízparti lakások Füred Halastó házzal a Bakonyban
  Füreden új lakás Balatoni luxus ingatlanok Itt találja irodánkat - térkép
Eladó ingatlanával keressen mobilon,
felvesszük Önnel a kapcsolatot. Balassa Éva 06 70 243 2244
Mobil: 06 70 6808 265Tihanyban az őslevendulás felett felújított ház eladó. Irányár 90.000.000,- Ft.
Tihanyban, az ős levendulás feletti, csendes utcában eladó egy felújított családi ház, mely a természetvédelmi terület szomszédságában, strandtól 200 méterre található.

Az ingatlan 1972-ben épült téglából, 1994-ben került beépítésre a tetőtér, az elmúlt évek során a tulajdonosok teljesen felújították. Kívülről 10 cm-es Heratekta szigetelést kapott, a nyílászárók szigeteltek, fából készültek. A fűtés meleg víztárolós cirkó kazánról történik. A szobák parkettások és szőnyegpadlósok.
A szuterén részen kazánház, tároló és egy külön bejáratú apartman található. A kertből nyíló lakószinten előszoba, étkező, konyha , 3 szoba - egyik erkélyes - és fürdő található. Az emeleti részen nagy nappali, erkélyes hálószoba, és fürdő található. A tetőtérben pedig kialakításra került még 2 kisebb szoba is. Az erkélyekről csodálatos örök panoráma nyílik a környékre. A garázs és udvari kapu távirányítóval működtethető. A felső kert részen még további kicsi beállási lehetőség van. A kert parkosított, bográcsozási lehetőséggel. Az utca és környék nagyon csendes, kiesik a település zsúfoltságából, mivel intim környezetben található, ahol általában csak az itt lakók közlekednek. Az ingatlan jó választás lehet a nyugalmat, panorámát szerető, akár több generációs családnak, de befektetésnek, idegen forgalmi célra is kiválóan hasznosítható!
Irányár: 90.000.000,- Ft
 
Kapcsolat a megtekintésre 06 70 243 2244

vissza >>> ALFAINGATLAN főoldalIrodánk keres eladó tihanyi ingatlanokat. info@alfaingatlan.hu

Balatoni ingatlanok közvetítése. Tihany eladó ingatlanok, házak, nyaralók.

e-mail: info@alfaingatlan.hu Mobil: +36 70 6808 265

vissza >>> a főoldalra ALFAINGATLAN

ÁSZF Impresszum Adatkezelési tájékoztató

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.