Szentbékkállán a Káli-medencében eladó családi házak
BALATONFÜRED Lakás Balatonfüred FÜRED új lakások  
Balatoni extra és luxus ingatlanok kínálata. Nézzen körül itt!

 

Balaton-felvidéken a Káli medencében Szentbékkállán eladó ház

Szentbékkállán a Káli medence kiemelt településén eladó családi ház. A telek 576 nm, melyen a lakóépület 80 nm. A ház 1860-ban épült és a 80-as években lett teljesen felújítva. Új tető betonkoszorúval stb. A ház tartófalai: kb. egy méter vastag kőfal. AA telken áll még egy 80 nm-es pajta,- beépíthető és egy 11 nm-es pince is van. Helyiségek: nappali, két hálószoba, konyha és fürdőszoba. Az emeleten további hálóhelyiségek kialakítására van lehetőség. Fűtés: gáz cirkó.  Lehetőség van fatüzeléses fűtésre is. Kapcsolat: 06 70 243 2244

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT, ELSŐSORBAN  A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Ár: 52.000.000,- Ft

 

KÉPEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

<<<vissza

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Szentbékkálla új ház, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.