Paloznakon eladó családi ház, tihanyi panorámás kúria Palóznakon eladó, balatoni kúria eladó Palóznakon

Kedves Látogató! Eladó ingatlana van Palóznakon? Szívesen vesszük megbízását eladásra ITT

BALATONFÜRED LAKÁSOK BALATONFÜRED FÜRED ÚJ LAKÁS HÁZ Luxus ingatlanok
Balatonszepezd- Balatoni panorámás házak Vízparti lakások Füred Kapcsolat - Keresünk
Balaton-felvidék Alsóörs új lakások Vízparton eladó É-i part  


Extra balatoni ingatlatanok, vízparti, panorámás és új válasszon ITT

Paloznakon eladó családi ház nagy telken

Paloznakon eladó új építésű családi ház, akár több generáció együttélésére is alkalmas. A telek 1430 nm, lakóterület 280 nm, 7 szobás. További ismertetés és képek ITT. Kapcsolat +36 70 243 2244 mobilon.
Irányár: 220.000.000.- Ft        Paloznakon eladó hangulatos tájház
Bájos tájjellegű ház, élhető térrel, energiatakarékos megoldásokkal a Balaton egyik kedvelt településén  a Hild díjas Paloznakon. 
Új építésű, 2017-ben átadott összközműves családi ház + külön bejáratú apartman, kis méretű, könnyen karbantartható kerttel eladó Paloznak központjától néhány percnyi sétára. A környezet szemet gyönyörködtető csak úgy, mint maga az ingatlan. Előtte nagy tér, mely az intimitást biztosítja az ott élők számára.
Az L alakú ház egyik végén található egy komplett apartman, mely akár két generáció együtt lakhatását is lehetővé teszi. A ház földszintjén nagy méretű, amerikai konyhás nappali, háló, előtér és fürdő kapott helyet. A tetőtér előteréből két hatalmas szoba nyílik. 
A fűtés korszerű falfűtés, de lehetőség van a kandalló használatára is. A kert fúrt kúttal is ellátott, ami az öntözést biztosítja. Az ingatlan körbekerített, automata kapu segíti a bejutást a kertbe.
Az ingatlan megtekintése kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges. Kérem, minimum 48 órával előtte jelezni szíveskedjék a megtekintési szándékot! Amennyiben ajánlatunk felkeltette az érdeklődését, további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni ezt az ékszerdobozt Paloznakon, úgy hívja az ALFAINGATLAN számát, 06 70 243 2244
Irányár: 190.000.000.- Ft        
Paloznakon eladó balatoni panorámás tájjellegű ház 3000 nm telken

Paloznakon a bájos balatoni kis faluban eladó ház. 300 nm telken, 80 nm lakóterű ingatlan, alatta külön bejáratú apartman és boros pince található. A csend és nyugalom honol e birtokon. Jöjjön nézze meg, egyeztessen időpontot a megtekintésre. Kapcsolat +36 70243 2244 mobilon.
Irányár: 220.000.000.- Ft        Alfaingatlan mobil: +36 70 6808 265; e-mail: info@alfaingatlan.hu

<<<vissza

Paloznak eladó ingatlanok, ház, nyaraló, telek. Balatoni ingatlanok közvetítése.Alfaingatlan

 

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

..ALFAINGATLAN PARTNER AZ INGATLAN ELADÁSBAN.Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő település ajánlata olvasható: paloznaki ingatlanok, paloznaki telek, építési telek paloznak, paloznaki nyaraló, paloznaki családi ház, paloznak új ház, paloznak vízpart. Egyéb balatoni helységek ingatlankínálata a Balaton északi partján: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -sel foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.