Panorámás új ház Csopakon, csopak új ház, medterrán ház Csopakon, csopaki ház nagy telken felújításra szorul, Csopak a leggazdagabbak között, Csopaki ingatlanok keresés szavai : csopak ingatlan, csopaki új lakások a strand közelben, csopak ingatlanok, panorámás telek csopak, panorámás ház csopak, csopaki panorámás ingatlan, eladó csopak panorámás telek, eladó csopak panorámás ház, új ház Csopakon, csopaki új ház, házak Csopakon, csopaki házak, csopaki nyaralók...

Csopakon eladó extra panorámás ház

Csopakon extra balatoni panorámás családi ház eladó. A 70-es években épült. Részleges felújítás és bővítés történt az eltelt évek alatt. Modernizálást, felújítást igényel. A lenyűgöző örök panoráma, mindent kárpótól. Két külön bejáratú lakrészes, alagsor, emelet+tetőtér. Fő lakószintje az emelet, ahol nappali, 3 szoba, konyha, fürdőszoba/WC, külön WC található. Három szobájából kijárat van a nagy teraszra. A tetőtérbe keskeny lépcső vezet, 2 és fél szoba, zuhanyzó/WC.
Az alagsorba a kertből van bejárat. Itt nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba helyiségek vannak.

TOVÁBBI ISMERTETÉS

Időpont egyeztetéssel megtekinthető. ALFAINGATLANT 06 70 243 2244. E-mail: balassa33@gmail.com

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Irányár: 200.000.000,- FtCsopakon eladó felújított parasztház

Műemlék ház az 1890-es évekből Csopak központi részén eladó! A nádtetős kőház a község egyik meghatározó épülete a református templom közelében. A belső terek tágasak a mennyezet pedig igazán különleges a boltíves kialakítások miatt. Az autentikus parasztház stílust kiemelik a részben kőből rakott falak. A spalettás fa nyílászárók, a kandalló egységben van a ház egészével. 2018-ban az egész ház felújítása megtörtént. A fűtést is modernizálták: padlófűtés és radiátorok a cserépkályha mellett. Helyiségek: előtér, nappali, szoba, konyha/étkező, dolgozó, fürdőszoba. A nagy terek miatt ezek részben nincsenek falakkal elválasztva. Tágas, szellős a térérzet. A kertben kellemes, árnyat adó fák (diófa, szilva, mandula stb.) vannak a díszcserjék mellett.
Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni ezt a stílusos, műemlék parasztházat, úgy hívja az ALFAINGATLANT 06 70 243 2244. E-mail: balassa33@gmail.com

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

Ár: 68.000.000,- Ft
Képeket e-mailen küldünk! Csopakon eladó exkluzív kúria nagy telekkel

EXKLUZÍV BIRTOK CSOPAKON! Közel fél hektár nagyságú szőlőbirtok, minden igényt kielégítő, panorámás, impozáns, luxus kúriával eladó! A 2007-ben épült házat kitűnő esztétikai érzékkel tervezték és a kivitelezése is hibátlan. Igazán szívet melengető otthon, mindamellett, hogy a szemet is gyönyörködteti. A tervezés során a népi építészet hagyományait követték, a ház stílusa igazán autentikus, de mindemellett a mai kor igényeinek megfelelő technikai kényelmet biztosítja. Alapterület 360 nm.  A földszinten tágas nappali, étkező konyha, vendégszoba, fürdőszoba és szauna, míg az emeleten nappali, 3 háló, 2 fürdő és panorámás erkély található. A ház előtti részen gondozott olaszrizling biztosítja a megfelelő alapanyagot a bor készítéséhez, melynek helyszíne a látványos borospince. Amennyiben további információra van szüksége, vagy személyesen is meg szeretné tekinteni, 
ezt a panorámás, kellemes családi házat, úgy kérem, hogy hívja az Alfaingatlant 06 70 243 2244.

Irányár: 220.000.000,- Ft

 

Elérhetőségünk: info@alfaingatlan.hu tel.: 06 87 789 421; mobil: +36 70 6808 265


Balatoni eladó ingatlanok - Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.