A Bakonyban Csehbányán ősfás telken eladó családi ház egy hangulatos bakonyi rezidenciaVESZPRÉM MEGYEI INGATLAN, CSEHBÁNYÁN ŐSFÁS NAGY TELKEN ELADÓ HÁZ

Az ingatlan ára 45.000.000,- Ft

Csendes bakonyi kis faluban,pihenésre-nyaralásra kitünő környezetben, Csehbányán 2400 nm-es gyönyörűen parkositott ősfás telken, 5 szobás családi ház eladó. 
A két szinten összesen 250 nm lakóterű 4,5 szoba+hallos nagyon szép és hangulatos ház, szerkezetileg 2 részből áll. Egy régi 100 éves, teljeskörűen ujjáépített házrész, melyhez szorosan csatlakozik vele egybeépitve egy 1993-ban téglából épült új szárny. Ekkor az így kibővitett házat egységes megjelenésben és szerkezetben teljeskörűen ujjáépítették, mindkét házrészt vasbeton födémmel látták el, mindkét részen azonos belmagassággal.
A régi, elbontott stukatúros mennyezet hangulatát, már csak diszitő jelleggel meglévő fagerendák idézik fel.
A háznak 2 fő bejárata van.
Az utcafronti bejáraton belépve egy 18 m hosszú hangulatos folyosóra jutunk, ahonnan baloldalon sorba nyílnak a helyiségek. Egy 50 nm-es nappali kandallóval, 2 nagyméretű (25 és 20 nm) hálószoba gardróbbal és egy tágas fürdőszoba. A folyosó szép világos, jobboldalon végig ablakkal a kert felé. A folyosó végén 2 lépcsőfok emelkedéssel egy boltives átjárón át jutunk egy boltivekkel diszitett 42 nm-es nagy nyitott térbe, melynek egyik fele társalgó-hallként funkcionál, a másik része pedig tágas konyha-étkező, valamint innen indul az emeletre vezető lépcső is. A konyhából egy terasz nyílik a kert felé, ahonnan végigfuthat tekintetünk a vadregényes kerti növényzeten. A konyhánál lévő hallba külső bejárat is vezet.
A konyhában elegáns konyhabútor van, mely a házban marad.
A hallból egy falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol jelenleg csak egy részét leválasztva 1,5 szobát és egy kis fürdőt alakitottak ki, de teljes hosszában az egész tetőtér beépithető.
A konyha alatti részen a ház alápincézett, itt helyezkedik el a hagyományos tüzelésű kazán és a fatároló. A ház fütése kazánról radiátorokkal van megoldva, de a nappaliban lévő szép kandalló és az egyik hálószobában lévő cserépkályha, mint kiegészitő fütés is működik. A sok tetőfelület lehetővé teszi napelemes fütés kialakítását is.
Közművek: 3 fázisú áram, viz, csatorna. (gáz nincs)

Az egész háznak különös hangulata van, mely a régi idők hangulatát megidézve az ember lelkét nyugalommal tölti el.

Kérésre további képeket küldünk. A ház ára 45.000.000,- Ft - Megtekintésre mobilon elérhető vagyok: 06 70 243 2244

 

FOLYMATOSAN KERESÜNK ÜGYFELEINKNEK impozáns ingatlanokat, panorámás, vízközeli, vízparti, új építésű és exkluzív ingatlanokat a

BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BAKONYI RÉGIÓBAN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.


Iroda: 8230 Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 4. E-mail: balassa33@gmail.com