BADACSONYTOMAJON ÁLOMPANORÁMÁS NYARALÓ ELADÓ

 

NAGYMÉRETŰ KÉPEK A BADACSONYTOMAJI NYARALÓRÓL

NAGYOBB KÉPEK KATTINTSON IDE!

 

Irányár Alapterület Telekterület Tervezés Szobák Berendezés Panoráma Külterület
               
280.000.000.- Ft 130 m2 3650 m2 Ybl díjas tervező 4 egyedileg gyártott örök, egyedi kifüggesztés köteles

 

Most Öné lehet - az egész Balatont beleértve -, a magyar tenger legmagasabb pontján lévő ingatlan! Ha kedveli a „lábunk alatt a Balaton” érzését, akkor ez a hirdetés Önnek szól. A panoráma Tihanytól egészen a Kis-Balatonig terjed.

Ybl-díjas építész tervei alapján, igényesen újult meg és egy új szárnnyal bővült ki az 1927-ben bazaltkőből épített pince- présház. Az új épületrész, mely egy dupla belmagasságú nappali és konyha funkciót biztosít, szinte észrevétlenül olvad egybe a régi fagerendás mennyezetű terekhez. A lakótér 130 nm nagyságú.

A 3650 nm nagyságú terület, öt bazalt támfalakkal kialakított teraszból áll. Az alsó terasz gondozott kert, a felsőbb teraszok füvesített területek gyümölcsfákkal, mandulafákkal, fügebokrokkal. A középső teraszon kéknyelű szőlő van telepítve, ezt a Balatonfelvidék egyik neves borásza gondozza.

Az ingatlan páratlan atmoszféráját a mediterrán hangulatú mikroklíma biztosítja. Itt minden térnek sajátos, egyedülálló varázslata van; a panorámának, a Badacsony hegynek, a ház körüli gondozott kertnek, a fedett kiülőnek...

A ház három szobás, nagy nappalival, kandallóval, beépített padlástérrel. Minden részlet igényesen lett megtervezve és kivitelezve, a nyílászárók és beépített bútorok egyedi asztalosmunkával készültek. Fűtés: kandalló. Víz: két vízrendszere van, külön ciszternákkal (saját kút fúrására van lehetőség). Szennyvíz: zárt derítő.

A ház rendezett, hibátlan állapotban van, akár azonnal beköltözhető.

Az ingatlan irányára: 280.000.000.- Ft

Kérésre további képeket, alaprajzot és videófelvétel küldök.

Amennyiben személyesen is szeretné megtekinteni ezt az egyedülálló helyen fekvő, stílusos ingatlant, úgy

hívja Évát a 06 70 243 2244-es mobilon

FOLYAMATOSAN KERESÜNK PANORÁMÁS, VÍZKÖZELI, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, EGYEDI TERVEZÉSŰ, VAGY PATINÁS INGATLANOKAT A BALATON ÉSZAKI PARTJÁN, A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI MEDENCÉBEN.

 

 


VISSZA <<< AZ Alfaingatlan oldalára

 

 

 

 

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.