Balatonfüreden kiadó és eladó házat keresek, balatonfüredi üzlethelyiség kisdó, Balatonfüreden a 71 esen kiadó üzlethelyiség, kiadó apartman a Petőfi Sándor utbában a part közelében, Balatonfüreden önálló apartman lakás kiadó Az OTP mellett, Balatonfüreden lakást kiad, lakás kiadás Balatonfüred, Balatonfüreden a Jókai körforgalomnál lakás májusig kiadó,

Mobil: 06 70 243 2244 - ALFAINGATLAN Balatonfüred - E-mail: balassa33@gmail.com

Több Ingyes szogáltatás megbízóinknak! Balatonfüred, Petőfi Sándor utca 4.

AZ IRODA SZÜNETELTETÉS ALATT ÁLL

Ezen a weboldalon jelenleg a magánhirdetéseket találja

Tekintse meg ajánlatainkat, KATTINTSON IDE!

 

Balatonfüreden az Óvárosban a Kossuth utcában eladó családiház a Földhivatal mellett
 
TULAJDONOSTÓL BALATONFÜREDEN ELADÓ családiház az Óváros központjában, 130 m2 lakóterületű, 2 szintes, jó állapotú, részben felújított. Nappali és 3 szobás, 2 fürdőszobával és egy 13 m2-es verandával. Állandó lakhatásra, nyaralónak, irodának, kadásra, vállalkozásra is remek lokációban. Központi helyen a Földhivatal mellett, üzletek, hivatalok, iskola, óvoda, posta, templom, vásárcsarnok a közelben.
Ár: 79.000.000.- Ft.
Kapcsolat: 06 70 519 2854 Megnézem

 

Balatonfüreden eladó üzlethelyiség a 71-es úton a Jókai körforgalom és az OTP Bank között
 

Balatonfüreden a 71- es úton az új körforgalom és az OTP Bank között tulajdonostól eladó utcafronti üzlethelyiség.
Ideális bármilyen irodának, kereskedelmi tevékenységre.
Helyiségei: nagy üvegportálos eladótér, folyosóról nyíló WC, kézmosó, folyosóról nyíló lejárat a betonozott pincébe, mely raktárnak, tárolónak, egyéb tevékenységre is alkalmas. A pince kellemes pihenőhely a nyári nagy melegben. Parkolni közterületen lehet.

Víz, villany fogyasztása órák alapján. Kaució 2 havi bérleti díj.

Egyéb eladó balatoni ingatlanok:

Az üzlethelyiség irányára 22.000.000,- Ft. Érdeklődni lehet Varjú Bernadettnél: 06 70 519 2864

 

 Balatonfüreden eladó üzlethelyiség a 71-es úton, kiadó üzlethelyiség a 71-es úton Fürede, Balatonfüreden eladó a 71-esen a körforgalomnál üzlethelyiség, Balatonfüred bérelhető üzletek, balatonfüredi üzlet kiadó, kiadó ingatlanok Balatonfüred, Balatonfüreden üzletethelyiség kiadás és eladás, bérelhető Balatonfüreden üzlethelyiség, hoszzútávra bérdeadó üzlethelyiség Balatonfüreden a parthoz közel, .