Balatoni új lakások eladók Alsóörsön és Balatonfüreden. Alsóörsön partközeli új lakások ingatlanok eladók, Alsóörsön balatoni panorámás új lakások a part közelében a strand felett eladók, Alsóörsön újszerű ingatlanokat lakásokat kínálunk a strandnál

MINDEN LAKÁS ELKELT

Alsóörsön új lakások eladók közvetlen a part felett a strand csupán pár lépésnyire. 28 lakásos, liftes társasház.
A földszinti lakásokhoz kertrész is tartozik. Választható még extra balatoni panorámás lakás, valamint lakások fedett és nyitott terasszal.

Az építkezés állása: az épület szintjei elkészültek a lakások leválsztása megtörtént, megtekinthető.
A tulajdonos cég megbízható, ezen építkezése a 8. társasház a Balatonnál.

 Hűtés - fűtés Nyílászárók Parkolók Áfa
Egyedi hőszivattyús, minden lakásban külön berendezés 3 rétegű üvegezés Fedett és nyitott, valamint garázs 5 %

Alsóörsön a strand felett, közel a parthoz, 28 lakásos társasházban új lakásokat kínálunk. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra.
Garázs, kültéri parkoló, tároló vásárolható. Az épület különleges, egyedi és extravagáns formája kiemeli közvetlen és tágabb környezetéből.
Az illatos, dekoratív, zöld mellvédes kialakítás harmóniát alkot az épített és a természetes környezettel.
A zárt kert, a társasház közös használatába kerül, kivéve a kertkapcsolatos lakások kertrészeit, amelyek kizárólagos használati jogához jutnak hozzá az adott lakások tulajdonosai.
Műszaki átadás legkésőbb 2022. márciusában várható. Az sem kizárt, hogy a 2021-es karácsonyt már az új lakásában töltheti!

SZABAD LAKÁSOK - ELHELYEZKEDÉS, ÁR ÉS ALAPRAJZOK - E-mail: balassa33@gmail.com

 

KAPCSOLAT: +36 70 243 2244 - E-mail: balassa33@gmail.com

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Alsóörs ház, eladó alsóörsi lakás, Alsóörsi lakások, panorámás lakás Alsóörs, Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.