A Káli-medencében eladó kúria luxus kivitelben, a Káli-medence eladó kúria, a Balaton-felvidéken a Káli-medencében igényes kúria eladó, a Káli-medencében ősfás nagy telken kúria eladó, felújított kúria a Káli-medencében a Balaton-felvidéken eladó a Nemzeti Park területén

 


Ezt látni kell! A Balaton-felvidéken a Káli-medencében, családi kúria eladó


Ősfás
8000 m2 telekkel, medencével, teniszpályával, értékes berendezéssel irányáron kerül értékesítésre.

 

Egy kis toscan hangulat, exkluzív ingatlan a Káli-medencében. Itt kényeztetheti családját, barátait.


Gyönyörű ősfás 8000 m2 telken, felújított családi kúria medencével, teniszpályával és sok extrával, teljes berendezéssel eladó.

Idilli paradicsom, egy remek hely a pihenésre, relaxálásra a szabadidő eltöltésére, de meghívhatja barátait egy tenisz vagy grill partira is.Az ingatlan ára az értékes komplett berendezéssel, 230.000.000.- Ft. Jöjjön nézze meg az ár irányár.

Kapcsolat: Balassa Éva, +36 70 6808 265, e-mail: balassa33@gmail.com

 

Ismertetés

A természet a nyugalom és a luxus kedvelőinek ajánlom ezt a felújított családi kúriát, csodálatos ősfás bekerített telken. Varázslatos hely Köveskál szívében, ahol a külvilágot kizárva relaxálhat, elmélyülhet a csend hangjában. A Balaton-felvidék Nemzeti Parkjában a Balatontól csupán 7 km-re helyezkedik el. A XVIII. század végén épült, melyet a kor hangulatához híven, de a mai igényeket is figyelembe véve újítottak fel, jó ízléssel, kiváló minőségben. A gyönyörű parkosított ősfás telek 8000 m2, melyen a szabadidő eltöltésére 68 m2-es fűthető medence, műfüves sportpálya, fatüzelésű kemence, kerti grill és bográcsozó is létesült. A kúria pinceszintjén wellness helyiséget alakítottak ki, amely az épületből és az udvarról is megközelíthető. Maga a kúria 350 m2 lakóterű, melyben öt szoba, kandallós szoba, rusztikus konyha, 3 fürdőszoba és két mosdó található. A födszinti nagy garázs, akár szobává is alakítható. A kúria területén egy összkomfortos kis vendégház is létesült, hangulatos cserépkályha fűtéssel. Az épületben kandalló és cserépkályhák, valamint vegyes tüzelésű központi fűtés üzemeltethető.
Az alsó szinten padló, – felső szinten radiátoros fűtés teszi lehetővé a téli használatot.
A kúria emeleti szobáiban, légkondicionáló biztosít ideális kílmát a nyári melegben.
A környéken adott a vadászati lehetőség, s remek kiránduló helyek találhatók. A legközelebbi balatoni strand 7 km-re, Zánkán található.
Amennyiben ezt a kúriát szeretné megtekinteni, 3 nappal előtte kérem, jelezze szándékát. 
Az ingtalant jelenleg szeptemberig napi 150.000.- Ft-ért bérlik.

Hirdető Alfaingatlan - Balassa Éva, mobil +36 70 6808 265, e-mail: balassa33@gmail.com

KÉPEK

Amennyiben meg szeretné tekinteni, 3 nappal előtte kérem, jelezze szándékát.

Az ingatlanról további információt, személyesen tudunk adni.

Hirdető: Balassa Éva
Telefon/fax: 06 87 789-421
Mobil: +36 70 6808 265

További ingatlanok a Balaton-felvidéken a Káli-medencében