Eladó lakások Balatonfürede, vízparti lakás Balatonfüred, új lakások Balatonfüreden, BALATONFÜREDEN ÚJ LAKÓPARKBAN LAKÁSOK ELADÓK, igényes balatonfüredi lakás közel a part, új lakás Balatonfüred strand közeli, közvetlen a vízparton új lakások Balatonfüreden, újszerű lakás, felújítandó lakás, vízparti luxus lakás Balatonfüreden, társasházi új lakás Füred Balatonfüreden vízparti lakás eladó, új társasházi lakás az Aranyhíd sétányon Balatonfüred
Balaton Ingatlaniroda Balatonfüred - ALFAINGATLAN
Kapcsolat: +36 70 6808 265 Levél: balassa33@gmail.com Megbízás eladásra
BALATONFÜRED LAKÁSOK BALATONFÜRED FÜRED ÚJ LAKÁSOK Extra panorámás ház - Füred
BALATONALMÁDI Balatoni panorámás házak Vízparti lakások Füred Kiadó luxus lakások Füred
BALATONSZEPEZD Balatoni vízparti Vízparton eladó É-i part Balaton-felvidék Káli-medence
ZÁNKA Csopak új lakások a parton KERESÜNK Füred Vízparti lakások

Szeretné Ön is gyorsan eladni ingatlanát Balatonfüreden? Keresse irodánkat: 06 70 6808 265


Személyes megtekintésre egyezetés: Balassa Éva mobil: +36 70 6808 265

Válasszon a balatonfüredi új lakásokból. Költözhető új és épülő lakások Balatonfüreden!

Füredi villában új lakások

Balatonfüred vízparti lakások

CSOPAK új lakások árlistával

Füreden a strandok közelében, költözhető

AKCIÓ dec.31-ig! Füred új lakások, új árlista!!

Balatonfüreden a centrumban, költözhető

Családi lakóparkban lakások, most foglalózzon! Ár 35.9 Mft

Balatonfüred új társasházi épülő lakások

Balatonfüreden panorámás

 

 

Eladjuk ingatlanát!

Ingatlanközvetítés a Balaton északi partján. Eladó ingatlana van? Keresse az ALFAINGATLANT Balatonfüreden

Mobil: +36 70 6808 265

E-mail: balassa33@gmail.com

 

 

Balatonfüreden a Carina Residence épületében a Ny-i szárnyban eladó lakások, örök balatoni és tihanyi panorámás

Balatonfüreden épülő lakások közel a szívkórházhoz, iskolához, üzletekhez

Balatonfüreden a 71-es út felett 4-es társasházban új épülő lakások eladók a parttól 600 méterre. Közel a szívkórház, iskola, üzletek. Legyen az elsők között a választásban, foglalózható. Tekintse meg a bővebb információt itt.

Ár: 34.900.000.- Ft-tól
Balatonfüreden eladó új lakás lakások

Új lakások Balatonfüreden, a legjobb áron eladó lakások kertrésszel, terasszal, 2 db parkolóval, konyhabútorral kisebb lakóparkban. Füred újonnan kialakított családiházas övezetében, ahol már csodás új házak vannak, 8 épületes lakópark épül. Az épületek 2 lakásos ikerházak. Egy épületben 1 db földszinti és 1 db emeleti lakás van. Az emeleti lakás oldallépcsőn közelíthető meg. Mindkét lakáshoz 200-250 nm nagyságú öntözőrendszerrel ellátott, leválasztott kertrész tartozik. A lakások kulcsrakészen kerülnek átadásra. HAMAROSAN KÖLTÖZHETŐ. Az ár tartalmazza: a nettó kb. 60 m2-es lakást az erkélyt vagy teraszt, 2 db gk. beállót, kertrészt öntözőrendszerrel és a beépített konyhabútort gépek nélkül. Hívjon, kapcsolat: 06 70 6808 265

Ár: 34.900.0000.- Ft és 35.900.000.- FtBalatonfüreden eladó lakás a 71-es út alatt társasházban

Balatonfüreden költözhető lakás a 71-es út alatt, közelben szívkórház, Eszterházy strand, bevásárlási lehetőség

Eladó földszinti lakás Balatonfüreden a 71-es út alatt, közel az Eszterházy strandhoz és a szívkórházhoz is. Az 56 nm-es lakás 2000-ben épült, szép állapotú, költözhető. Helyiségei: előtér, melyből egy kis táróló és a WC nyílik, innen a nappaliba lépünk, mely egyben az étkező is, innen nyílik a konyha a fürdőszoba és 2 szoba. A nagyobbik szobából a félig fedett teraszra juthatunk. Fűtése egyedi cirkó gázfűtés. A lakáshoz a ház alatti teremgarázsban egy parkóhely tartozik. A mélygarázsból lift vezet a lakószintekre. KÖLTÖZHETŐ

Ár: 34.500.000.- Ft

Balatonfüreden vízközeli lakást vehet a Balaton és a strandok közelében

KÖLTÖZHETŐ új lakások Balatonfüreden liftes házban, vízpart csupán pár száz méter! Telken medence.

Balatonfüreden új lakások nyaralónak vagy állandó lakhatásra eladók a 71-es út, Balaton felőli részén. Alacsony közös költség(150Ft/m2), használatbavételi engedély van! A lakások igényes kivitelben készültek, belső kialakítás megtekinthető. Balatonfüreden a strandoktól a sétányoktól csupán pár száz méterre, új lakások épülnek. A társasházban 30 lakás létesül lifttel és 15x4 méteres medencével a telken. A lakásokhoz tároló és gépkocsi beálló vásárolható. Gondtalanul nyaralhat, számtalan szolgáltatás biztosított. Átadás 2017. május 31. Amennyiben Önnek csábító e vízközeli ajánlat, kattintson a részletekre, melyben alaprajzok, árak szerepelnek.

Árak: 35.000.000.- Ft-tólBalatonfüreden a part közelében lakások kedvező áron eladók

Új lakások épülnek Balatonfüreden a parttól, kikötőtől 500 méterre, földszintiek terasszal, kis kertrésszel.

Balatonfüreden eladó új építésű lakások társasházban a parttól a sétánytól és az Óvárostól is 500 méterre. Kedvező fizetési feltétel, 3 millióval foglalózható. Átadás 2018. 06-07 hó.
Négylakásos kétszintes villaépület, amely két földszinti, két emeleti lakást foglal magában. 
Lakások: 3 db 3 szobás (76 nm) és 1 db 4 szobás (84.54 nm) lakás kerül kialakításra. A földszinti lakásokhoz kertrész és terasz az emeleti lakásokhoz erkély tartozik. ÉPÜLŐ LAKÁSOK. További információ, képek, alaprajz a részletekben.

Ár: 49.900.000.- Ft-tólBalatonfüreden exkluzív új villában lakások eladók a centrumban

Rövidesen költözhető. Balatonfüreden exkluzív villaépületben új lakások eladók, átadás 2017.09.hó.

Balatonfüreden minőségi kivitelben és minőségi anyagokból épült új lakások eladók, átadás 2017. szeptember. A munka finisben van, kertrendezés folyik. A Balaton part gyalog 15 perc, hivatalok, orvosi rendelő a közelben. Tekintse meg az alaprajzokat a bővebb ismertetést és a műszaki leírást. Jöjjön nézze meg a minőség magáért beszél. KÖLTÖZHETŐ. Érdeklődni lehet: +36 70 6808 265

Ismertetés, szabad lakások, árak, alaprajz, műszaki leírásBalatonfüreden közvetlen vízparti lakás nagy terasszal eladó

Balatonfüreden közvetlen vízparti telken örök panorámás, nagyteraszos luxuslakás eladó. 72 nm-es, nappali és 2 szobás, 83 nm extra panorámás terasszal. Egyedi ajánlat Füreden. A telken strand és medencék az épületben wellness részleg, porta. A lakáshoz tároló helyiség, kültéren parkolóhely vagy a teremgarázsban beálló vásárolható. Az épület és a vízpart között japán kert kerül kialakításra mini növényekkel. A lakás átadására 2018. tavaszán kerül sor. Jöjjön nézze meg a panorámás csoda Önre vár!

Ár: 170.000.000.- Ft

Kapcsolat: Balassa Éva, mobil: 06 70 6808 265


Épülő, átadás 2018.II.n.év. Balatonfüreden közvetlen vízparti telken panorámás új lakások eladók leköthetők. BŐVEBBEN ITT

Balatonfüredi luxuslakások a vízparton. Értékálló befektetés, kihagyhatatlan füredi vétel közvetlen vízparton, örök panorámás új lakások eladók, leköthetők. Két épületszárnyban 5 szinten, 32-32 lakás. Még idejében van foglalózni, de fogynak a lakások. További információ árak alaprajzzal az ismertetésben.
Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Árak az ismertetésben alaprajzzalBalatonfüreden vízparti lakások épülnek stranddal, wellnessel, medencékkel, szaunákkal
Balatonfüred lakások weblapja árakkal Közvetlen vízparton lakások Balatonfüred

Épülő, átadás 2018.04.hó. Balatonfüreden eladó közvetlen vízparti, új lakások örök balatoni panorámával, szaunákkal, medencékkel, számtalan kényelmi szolgáltatással.

Egy örök érték Balatonfüreden. Legyen önző, kényeztesse magát és családját saját vízparti lakásában! Exkluzív lakást keres Balatonfüreden? - csakis ezt ajánlom Önnek! Új építésű közvetlen vízparti és panorámás lakások eladók. Telek 20.000 nm, 2 épületszárny 32-32 lakással, - közte portával és wellness részleggel. A vízpart 105 méter, strand a telken, megannyi kényelmi szolgáltatás: medencék, szaunák. Rövidesen vitorlásának helyet bérelhet a terület mellett!
Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

AKTUÁLIS KÍNÁLATBalatonfüreden vízközeli lakást vehet a Balaton és a strand közelében

KÖLTÖZHETŐ Új lakások, új ajánlat a balatonfüredi lakások liftes házban. A vízpart csupán pár száz méter!

Balatonfüreden új lakások nyaralónak vagy állandó lakhatásra eladók a 71-es út, Balaton felőli részén. Alacsony közös költség(200 Ft/m2 alatt), használatbavételi engedély van! A lakások igényes kivitelben készültek, igényes nyílászárók, burkolatok. Balatonfüreden a strandoktól a sétányoktól csupán pár száz méterre, új lakások épültek. A társasházban 30 lakás létesütl lifttel és 15x4 méteres medencével a telken. A lakásokhoz tároló és gépkocsi beálló vásárolható. Gondtalanul nyaralhat, számtalan szolgáltatás biztosított. Átadás 2017. május 31-től. Amennyiben Önnek csábító e vízközeli ajánlat, kattintson a részletekre, melyben alaprajzok, árak szerepelnek.

Árak: 35.000.000.- Ft-tól

BALATONFÜREDEN KISEBB LAKÓPARKBAN ÚJ LAKÁSOK ELADÓK, 2 SZOBÁSTÓL A PENTHOUSIG.

Balatonfüreden ha nem átlagos lakást szeretne vásárolni, ezt ajánljuk új lakások

KÖLTÖZHETŐ Új lakások, új ajánlat a balatonfüredi lakások kínálatában.

új lakásokat kínálunk Balatonfüreden a Balaton part és az Óváros közötti részen. Gyalog 10 perc alatt a Tagore sétányon lehet. Az óvárosi üzletek, hivatalok csupán pár perces sétaút. A lakások kiváló minőségű anyagokat tartalmaznak. Az ár tartalmazza: telken 1 db. gépkocsi parkolót, és ....kattintson a részletekre, melyben alaprajzok, árak szerepelnek.

Árak a részletekbenBalatonfüreden új lakóparkban örök panorámás lakások medence használattal eladók
Balatonfüred új lakások panorámával, nagy terasszal, nyugati színvonalú kivitelezéssel eladók Balatonfüreden a tihanyi és balatoni panoráma, oly vrázslatos4

Balatonfüreden örök balatoni panorámás lakások új lakóparkban eladók. Különleges kényeztetésben lesz része, aki e lakóparkban lakást vásárol. Gyönyörű panorámás telken két medence is épül a tulajdonosok használatára.

Ebben a balatonfüredi ÉPÜLŐ új panorámás lakóparkban 4 épülettömb létesül 28 lakással. A minőségre igényes vevők kedvükre válogathatnak a nappali+1 szobás a nappali+2 vagy 3 szobás lakások közül. Kuriózum a füredi dombtetőn! Itt épül Balatonfüred első tetőkertes társasháza, bámulatos tihanyi és balatoni panorámával. Nézze meg kínálatunkat, válasszon luxus kivitelű, panorámás balatonfüredi lakást.
Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

 Balatonfüreden vízközeli lakást vehet a Balaton és a strand közelében

Költözhető. Új lakások, új ajánlat a balatonfüredi lakások kínálatában. A vízpart csupán pár száz méter!

Balatonfüreden új lakások nyaralónak vagy állandó lakhatásra eladók a 71-es út Balaton felőli részén. A lakások igényes kivitelben készütnek, belső kialakítás megtekinthető. Balatonfüreden a strandoktól a sétányoktól csupán pár száz méterre, új lakások épültek. A társasházban 30 lakás létesült lifttel és 15x4 méteres medencével a telken. A lakásokhoz tároló és gépkocsi beálló vásárolható. Gondtalanul nyaralhat, számtalan szolgáltatás biztosított. Átadás 2017. május 31. Amennyiben Önnek csábító e vízközeli ajánlat, kattintson a részletekre, melyben alaprajzok, árak szerepelnek.

Árak: 35.000.000.- Ft-tólBalatonfüreden vízparti lakások épülnek stranddal, wellnessel, medencékkel, szaunákkal
Balatonfüred lakások weblapja árakkal Közvetlen vízparton lakások Balatonfüred

Épülő vízparti, átadás 2018.03.hó. Balatonfüreden eladó közvetlen vízparti, új lakások örök balatoni panorámával, szaunákkal, medencékkel, számtalan kényelmi szolgáltatással. új, közvetlen vízparti lakást vásárolni!

Egy örök érték Balatonfüreden. Legyen önző, kényeztesse magát és családját saját vízparti lakásában! Exkluzív lakást keres Balatonfüreden? - csakis ezt ajánlom Önnek! Új építésű közvetlen vízparti és panorámás lakások eladók, foglalózhatók. Telek 20.000 nm, 2 épületszárny 32-32 lakással, - közte portával és wellness részleggel. A vízpart 105 méter, strand a telken, megannyi kényelmi szolgáltatás: medencék, szaunák.
Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

 Balatonfüreden vízparti lakások épülnek stranddal, wellness részleggel

Épülő, átadás 2018.04.hó. Balatonfüreden közvetlen vízparti telken panorámás új lakások eladók leköthetők. BŐVEBBEN ITT

Balatonfüredi kuriózum, értékálló befektetés, kihagyhatatlan füredi vétel közvetlen vízparton örök panorámás új lakások eladók, leköthetők. Két épületszárnyban 5 szinten, 32-32 lakás. Még idejében van foglalózni, de fogynak a lakások. További információ árak alaprajzzal az ismertetésben.
Megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Árak az ismertetésben alaprajzzalBalatonfüred kedvelt részén új családi lakóparkban lakások kedvező áron eladók, leköthetők

Épülő lakások. Kattintson a képre

Balatonfüred kedvelt övezetében az arácsi részen zöldövezeti 6000 m2 bekerített telken, most épülő lakóparkban igényes lakások kedvező áron eladók, leköthetők. Öt földszint+2 emeletes épület épül, lifttel, mélygarázzsal. A balatoni panorámás lakásokból gyönyörű a tó látványa. A földszinti lakásokhoz kis kertrész tartozik. A teremgarázsban beállóhely vásárolandó. Kérjen részletes tájékoztatót!
Várom érdeklődését, hívását, hogy együtt megtaláljuk az Ön számára legideálisabb lakást. Hívjon a +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

 
>>> vissza a főoldalra Alfaingatlan

Balatonfüreden a parton eladó újszerű, nappali és 2 hálószobás teraszos lakás

Évek óta biztos bérlő van. Balatonfüreden a pezsgő élet kedvelőinek ajánlom, ezt a parton lévő nappali+ 2 szobás lakást, nagy terasszal

Balatonfüreden a parton eladó újszerű lakás, melyet a parti pezsgő élet kedvelőinek ajánlok. Itt mindent egy helyen megtalál, butikok, kávézók, éttermek a balatonfüredi móló és a szállodák szomszédságában. Nappali+2 szobás, I. emeleti teraszos lakás. Mérete: 46.36 m2 + a terasz 15.28 m2. Az ár a berendezést tartalmazza. Remek befektetés a lakást jelenleg is bérlik, s ha lehet az új tulajdonostól is bérelnék. A teremgarázsban 2 parkolóhely is vásárolható. A szomszédos Silverine szálloda wellness részlege, kedvezményes áron igénybe vehető. Céges tulajdon a feltüntetett vételár nettó ár. További információért, megtekintésre várom hívását +36 70 6808 265 mobilon, Alfaingatlan.

Ár: 42.5 MFt (nettó ár)

>>> vissza a főoldalra Alfaingatlan

Balatonfüreden a 71-es út alatt eladó lakás a Tagore sétánynál a strand felett

Költözhető. Balatonfüreden a Szabadság utcában eladó balatoni panorámás luxus lakás a Tagore sétánytól és a strandtól 80-100 méterre. Nagy nappalijában konyha étkezővel,- kapcsolatos a teraszokkal, 2 hálószoba, fürdőszoba/WC. A ház földszintjén beltéri és kültéri medence van. A lakás közös költsége havi 110 ezer forint, mely ne riassza el! A lakás nyári, pár hónapos kiadása fedezi az éves költségeket és szépen hoz a konyhára is. Tekintse meg a lakás weblapját! Alfaingatlan Balatonfüred, elérhetőség +36 70 6808 265.

Ár: MEGBESZÉLJÜKBalatonfüreden eladó közvetlen vízparti lakások saját stranddal és beltéri medencével a házban


KAPCSOLAT: +36 70 6808 265 - E-mail: balassa33@gmail.com

BALATONFÜREDI HÁZAK: ház partközelben, ház nagy telekkel, ház ár alatt ide katt

Alfaingatlan a balatoni eladó ingatlanok közvetítője. Ingatlan eladás, vagy vétel keressen bennünket.

Balatonfüreden eladó új vízközeli lakások honlapja - itt megtekinthető

<<< vissza a főoldalra ALFAINGATLAN

Balaton Ingatlanközvetítő Iroda. Alfaingatlan.

Irodánk az ALFAINGATLAN - Balaton Ingatlanközvetítő Iroda, Balatoni ingatlanok eladásával, közvetítésével foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a Baltonfüreden eladó új lakások, tégla lakások, panel lakások, apartmanok ajánlatai olvashatók. Egyéb ingatlanokat is kínálunk és keresünk Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -sel foglalkozik a Balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden az Ön szolgálatában..