Házak, nyaralók, olcsó parasztházak a Balaton-felvidéken, Káli-medence eladó ingatlanjai itt találhatók, eladó ingatlanok a Balaton-felvidéken, a Káli-medencében eladó ház és nyaraló, Vászolyon eladó két ház egy telken, Káli-medencében eladó nádtetős parasztház, Tapolca mellett eladó új tájház, Salföld, Balatonudvari, Vászoly, Sáska eladó ingatlanok. Új és felújított ingatlanok. Eladó igényes házak, kúria, parasztház, tájház a Káli-medencében a Balaton-felvidéken. Keresse irodánkat az ALFAINGATLANT

ELADÓ INGATLANOK A BALATON-FELVIDÉKEN ÉS A KÁLI-MEDENCÉBEN

BALATONFÜRED LAKÁSOK BALATONFÜRED FÜRED ÚJ LAKÁS HÁZ Extra panorámás ház - Füred
BALATONALMÁDI Balatoni panorámás házak Vízparti lakások Füred Kiadó luxus lakások Füred
CSOPAK új lakás ZÁNKA - VÍZPARTI TELEK Vízparton eladó É-i part Balaton-felvidék Káli-medence
Rólunk - iroda Balatoni nagy panorámás KERESÜNK Füred Vízparti lakások

A Balaton-felvidék kis falujában eladó luxus kúria sok extrával

A természet és a luxus kedvelőinek ajánlom, ezt a felújított kúriát. A Balaton-felvidék Nemzeti Parkjában a Balatontól csupán 7 km-re helyezkedik el. A gyönyörű ősfás 8000 m2 telken a szabadidő eltöltésére 68 m2-es fűthető medence, wellness helyiség, műfüves tenisz/sportpálya, fatüzelésű kemence, kerti grill és bográcsozó létesült. Maga a kúria 350 m2 lakóterű, melyben öt szoba, kandallós szoba, rusztikus konyha, 3 fürdőszoba és két mosdó található. A kúria területén egy összkomfortos vendégház is létesült, hangulatos cserépkályha fűtéssel. Az épületben kandalló és cserépkályhák, valamint vegyes tüzelésű központi fűtés üzemeltethető. Az alsó szinten padló, – felső szinten radiátoros fűtés teszi lehetővé a téli pihenést. A Kúria szobáiban légkondicionáló berendezés biztosít ideális kílmát a nyári melegben. Amennyiben ezt a kúriát szeretné megtekinteni, 3 nappal előtte kérem, jelezze szándékát.
Hirdető Alfaingatlan, Balassa Éva, mobil +36 70 6808 265

Irányár: 230.000.000.- Ft


A Balaton-felvidéken Felsőörsön eladó ház Veszprém és a Balaton nagyon közel

Felsőörsön eladó igényes ház nagy telekkel. A Balatonnál, Veszprémtől 10 km-re, Alsóörstől 3 km-re Felsőörsön a Balaton északi partján eladó családi ház. Gyönyörű panorámával a környező szőlős domboldalra és a Balatonra. 
A nívós igényeket is kielégítő ingatlan 3000 m2 belterületi telken épült, lakóterülete 160 m2. 
Belső kialakítása, design-ja, hangulata az otthon melegét sugározza.  A nappali közvetlen teraszkapcsolatos, s a benne lévő cserépkályha duruzsolása, álomba ringató.  Nyugtató a teraszról elénktáruló domboldal szabad látványa. A konyha natúr bútorral beépített az étkező részen kényelmesen elfér egy nagyobb család is. A házban 4 szoba, nagyméretű fürdőszoba, zuhanyzó/WC helyiségek lettek kialakítva. 
Az épület alatt pince-présház húzódik, ipari árammal, valamint garázs több autónak. Vállalkozásra, borfeldolgozásra, gazdalkodásra alkalmas. Amennyiben Önnek kisebb terület is megfelelne, 4 db építési telek is kialakítható. Befektetésnek is kiváló! Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon.

Irányár: 65.000.000.- Ft


BALATON - FELVIDÉK DÖRGICSE

Dörgicsén 3500 m2 balatoni panorámás belterületi telken, eladó igényesen felújított épületegyüttes. Két egységből áll, mely a telek bal és jobboldalán helyezkedik el. A beépített összes lakóterület 380 m2. A felújítás során az épületeket modernizálták, de sok hagyományos elem megmentésre került. Az egyik épület alatt 100 m2-es borospince húzódik. A tulajdonos által használt főépület földszintje 90+80 m2+30 m2 télikert, melyeket folyosó köt össze. Tetőtere külső lépcsőn közelíthető meg, itt nagy terasz, nappali, hálószoba és fürdőszoba van. A másik épületben a vendégek elhelyezésére két kis apartman lett kialakítva. Az ingatlan felújítása 2015-ben fejeződött be. Extrák: telken medence, kis tó, öntözőrendszer, falba épített televíziók, riasztó, több cserépkályha. Megtekintésre várom hívását. M.:+36 70 6808 265

Irányár 150.000.000.- Ft


A Balaton-felvidéken Szentbékkállán eladó tájház

Azoknak, akik szeretik az egyedi megoldásokat, a különleges tereket! A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén, a Káli-medence gyöngyszemében - Szentbékkálla külterületén az Öreghegy alsó részén - kínálom ezt az örökpanorámás déli fekvésű ingatlant. A település, elhelyezkedéséből nem csupán a különleges panoráma, sok természeti látnivaló adódik, hanem olyan viszonylagos éghajlati védettség is, ahol évente mintegy 2000 órányit süt a nap. A ház 1998-ban épült, azóta rendszeresen karbantartják, hivatalos elnevezése: gazdasági épület. A kert gondozott, körbekerített. Külön kiemelem a 75 nm nagyságú igényes kivitelezésű borospincét, ami kiváló helyszín baráti összejövetelekhez.  Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon.

Ár: 67.242.000.- Ft


A Balaton-felvidéken Pécselyen eladó parasztház

A Balaton-felvidéken Pécselyen eladó autentikus parasztház belterületen. Egy igazi kuriózum Nagypécselyen, mely korhű berendezéssel kerül értékesítésre. Különösen nagy értéket képviselnek a korabeli berendezési tárgyak, melyekre manapság nem könnyű szert tenni. A múltszázad elején épült ingatlan a 90-es években fel lett újítva. A telek 1430 m2 az épület egyszintes, 130 m2 nagyságú. Az épület mellett fedett terasz és pince is van. A telken egyéb melléképületek is találhatók. Az épület tetőtere a ház stílusához illően beépíthető a ház bővíthető. Megtekintésre várom hívását a +36 70 6808 265 mobilon.

Irányár: 33.000.000.- Ft


A Káli-medencében eladó újszerű ház, 6.100 m2 telekkel, 5 szobás, borospincés

A Balaton-felvidéken 6.100 m2 telken eladó panorámás ingatlan, családi ház. Ajánlom azoknak, akik szeretik a természet közelségét, s akik csendre, nyugalomra vágynak. Itt elfelejtheti a nagyvárosi élet stresszes hétköznapjait. Az ingatlan 132 m2-es, két szintes, 3 egész és 2 félszobás. Megtekintésre várom érdeklődő hívását. M.:+36 70 6808 265

Ár: 55.500.000.- Ft

ALFAINGATLAN kapcsolat: +36 70 6808 265

A BALATON - FELVIDÉKEN NÁDTETŐS PANORÁMÁS HÁZ HEGYMAGASON ELADÓ

A Balaton-felvidéken eladó nádtetős autentikus ház, újszerű állapotban Hegymagason. Tapolcától 6 km, Szigligettől 7 km-re. A Szent György-hegy nyugati oldalán, szőlőskertek ölelésében, zártkerti ingatlan. Körpanorámájában gyönyörködhetünk, Badacsonytól Szigligeten át a Keszthelyi-medencéig. Az épület alatt 200 éves borospince húzódik a felette lévő épület 2000-ben teljesen fel lett újítva és átépítve. A ház bazaltkőből épült. A telek 2500 m2, mely részben szőlővel telepített, igény esetén terület vásárolható hozzá. A házat hangulatos díszkert veszi körül, öntözőrendszerrel, kis medencével. Pince+földszint+tetőtér beépítéses, tényleges lakóterülete 110 m2. A földszint jól tagolt, melyben kandallós nappali, konyha, étkezősarok, fürdőszoba és a tetőtéri feljáró van egy légtérben. A nappaliból régi pinceajtó vezet a borospincébe, melynek az udvarról is van bejárata. A tetőtérben 3 szoba és fürdőszoba lett kialakítva. A boltíves pince egy légterű, kifogástalan állapotú. A pince melletti terasz alatt, tároló lett kialakítva. A földszinti helyiségben hűtő/fűtő klíma van. A nappali remek kandallója az egész házat befűti. A földszint padozata járólap a falak fehérre festettek a mennyezet hagyományos gerendás/padlós. Felette beton födém hordozza az emelet súlyát, szintén járólap burkolattal, fehér falakkal és lambériával. Kuriózum a panorámás, fedett nyári konyha, melyben hagyományos kemence, fatüzeléses tűzhely, faszenes grillező és tűzhely, s meleg vizes mosogató van. Bográcsozásra külön tűzrakó hely lett kialakítva. Itt minden adott ahhoz, hogy elfelejtse a mindennapok gondjait, kikapcsolódjon, alkosson és élvezze a csend nyugalmát. A ház közművei: vezetékes víz, 2 db szennyvíz tároló, 3 fázisú és kedvezményes éjszakai áram. Az Internet is kitűnően működik. A ház télen/nyáron lakott, melyhez jól járható földes út vezet. A szomszédos ingatlanokat, nyaralóként használják tulajdonosaik. A tulajdoni lapon gazdasági épület és udvar megnevezésű.
Az ingatlan zártkerti, művelési ágból történő kivonása megtörtént, nem tartozik a földforgalmi földtörvény rendelkezései alá.
Megtekintésre várom érdeklődő hívását. M.:+36 70 6808 265

Irányár: 370.000.- Euro


Keresünk eladó házakat a Balaton-felvidéken és a Káli-medencében.

E-mail: info@alfaingatlan.hu - balassa33@gmail.com

<<<vissza

Érdeklődés, időpont egyeztetés a megtekintésre - mobil: +36 70 6808 265

ALFAINGATLAN ajánlatok, eladó házak a Balaton-felvidéken és a Káli-medencében

Balatoni Ingatlanközvetítő Alfaingatlan.

Irodánk a Balaton Ingatlanközvetítő Iroda Balatoni ingatlanok eladásával foglalkozik. Ezen az oldalunkon a www.alfaingatlan.hu -n a következő települések ajánlatai olvashatók: Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs, Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence, Káli medence, Balaton-felvidék, Nemzeti- parkban eladó házak, Salföldön tájház, Sáskán új kúria, Vászolyon balatoni panorámás tájház, Dörgicse, Kővágóörs, Köveskál, Badacsony és környéke, Szigliget, Salföld, Lesencetomaj. Ajánlunk Önnek eladó ingatlan -t Badacsony és környékéről, eladó ingatlanok -at Badacsony, Badacsonytomaj, Badacsonyörs környékéről, eladó ház -at, eladó házak -at Révfülöp, Zánka, Balatonszepezd, Ábrahámhegy, Kálimedence környékéről. Ezen kívül oldalunkon a következő rovatok találhatók: házak eladók, eladó telek, eladó telkek, eladó lakás, eladó lakások, eladó nyaralók, balatoni nyaralók eladók, ingatlanközvetítés, ingatlanközvetítő iroda, eladó villák, villák eladók a Balatonnál. Ugyanis a balatoni ingatlanközvetítő iroda ingatlanközvetítés -el foglalkozik a balatonnál. Ingatlan irodánk balatonfüredi ingatlaniroda. Ne feledje: Alfaingatlan az igazi Ingatlanközvetítő Iroda Balatonfüreden.